Chip Seng Auto Enterprise merupakan syarikat perniagaan kenderaan perdagangan, terutamanya lori, van, kereta terpakai dan bina semula. Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 2001 dan kini berlokasi di Nibong Tebal, Pulau Pinang. Kami mempunyai pengalaman lebih  23 tahun dalam bidang perniagaan kenderaan perdagangan dan mempunyai rekod kepuasan pelanggan yang cemerlang.

Pihak pengurusan, jualan dan sokongan teknikal kami sentiasa berusaha memberi khidmat nasihat untuk membantu pelanggan kami membuat pilihan yang terbaik, agar perbelanjaan pelanggan mendapat nilai pulangan tertinggi. Dengan professionalisma yang ada, kami percaya dapat memastikan tahap kepuasan tertinggi. Kami yakin setiap pelanggan dapat memiliki kenderaan dengan harga mampu milik dan keadaan kenderaan yang terbaik. Itulah misi perniagaan kami.

Chip Seng Auto Enterprise sentiasa menyesuaikan diri sendiri kepada peraturan-peraturan terkini dalam bidang pengangkutan. Untuk memastikan syarikat kami menjadi "Saluran Lori Anda", kita tidak akan berkompromi dengan kualiti dan perkhidmatan yang disediakan kepada anda.

Sementara itu, kami akan terus berusaha untuk menyediakan kenderaan dan perkhidmatan yang lebih baik. Kami seikhlas hati mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan atas sokongan setia anda sebelum ini dan pada masa akan datang.

Change Your reading Language: